Bestellen

Foto van tarwe gewassen met een grijs blauwe lucht als achtergrond.

Bestelfinformatie

De prijs van het boek "Een jongen op een internaat" is € 19,95 (inclusief BTW, exclusief verzendkosten). De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,85. Bestellen kan door middel van het invullen van het contactformulier, door een mailtje te sturen of te bellen of appen naar 06-53378744.

 Informatie over het boek

Titel: (zomaar) Een jongen op een internaat © 2014 Jos Evers

Omslagontwerp: Peter Groenewegen

Redactie: Tekstbureau Het Zusje

Druk: Koninklijke Van der Most

1e druk: voorjaar 2015

Aantal pagina's: 287

Uitgever: in eigen beheer ISBN 978 90 821725 0 8 NUR 301

Al op jonge leeftijd verliest Peter zijn moeder aan kanker. Net als zijn oudere broer Hans moet hij vanaf dat moment tegen zijn zin in naar een jongensinternaat, Huize Don Rua, in 's-Heerenberg. Zijn vader is als ondernemer niet in staat om zijn kinderen zelf groot te brengen. Na een moeizame start went Peter aan zijn leven op het internaat en beleeft daar dolle avonturen met zijn vrienden. Tot hij op een dag volslagen onverwacht betast wordt door een van de paters. Hij durft er met niemand over te praten, omdat hij zich schaamt voor wat hem is overkomen. Pas in 2010 heeft de Commissie Deetman onderzoek gedaan naar het grootschalige misbruikschandaal binnen de katholieke kerk, waar duizenden kinderen slachtoffer van zijn geworden. In (zomaar) Een jongen op een internaat beschrijft Jos Evers het leven van zomaar een jongen, die net als vele andere kinderen te maken heeft gehad met seksueel misbruik.


Houd mij op de hoogte van de nieuwe boeken die uitkomen

Privacy

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling te verzenden en de betaling te controleren. Uw persoonlijke informatie wordt niet met derden gedeeld c.q. aan derden ter beschikking gesteld.

 

© Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,
microfilm of op welke wijze ook, zonder voorafgaande toestemming van de auteur Alle in het boek voorkomende namen en personages zijn gefingeerd. Enige gelijkenis met bestaande personen berust op puur toeval. Slechts de naam en locatie van het internaat, de bijnaam "Spuugie" en een aantal beschreven verhalen berusten op waarheid waaronder helaas ook het beschreven seksueel misbruik.